fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “cool coral”

39,00

Categorie: Tags: ,
Cool coral

Deze bijzondere handgemaakte hanger is heel stijlvol, maar toch stoer vormgegeven met vierkant 925 sterling zilver rondom zwart fossiel koraal. De druppelvormige koraal is mat antraciet grijs met lichtgrijze tekening. De hanger is mooi aan een zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een bijpassende zilverkleurige ketting zijn.

Fossiel koraal werkt ontspannend en rustgevend. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van fossiel koraal. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie, matte druppelvormige fossiel koraal is 2,9x1,7 cm. Vierkant draad van 925 sterling zilver is gevormd, gevijld en gepolijst tot een aparte, stijlvolle hanger van 4,8x2,1 cm. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie fossiel koraal. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.