fbpx

Ketting “brecci red”

50,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met brecciated jaspis
Specificaties

Deze opvallende handgemaakte hanger is gemaakt van een mooie dieprode, fraai getekende brecciated jaspis. De dieprode ovalen jaspis van 3x4 cm is met staalkleurig koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x6,5 cm. De kleur en vormen van de bewerking passen fraai bij de dieprode steen. De hanger is voorzien van een bijpassende staalkleurige ketting. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kan worden aangegeven of de voorkeur uitgaat naar een zwart lederen koordketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie brecciated jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet eenvoudig om stenen van deze mooie kwaliteit te vinden!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.