fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Blue moon” met sodaliet

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Ketting “Blue moon” met sodaliet

Deze handgemaakte hanger met sodaliet maan is heel elegant vormgegeven. Het sierlijk krullende weefwerk van zilverkleurige gecoat koperdraad omarmt de maan als het ware.

Sodaliet is een rustgevende en kalmerende steen die onrust en angsten wegneemt. Daarmee vermindert de steen prikkelbaarheid en brengt je in balans. Misschien is het leuk om hier eens te kijken naar de verdere werking van sodaliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een steen met de energie en werking die precies bijhen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De sodaliet maan van 3 cm is verwerkt tot een aparte hanger van 3,7 cm. De hanger wordt met een zilverkleurige ketting geleverd, maar met een iets stoerdere zwart lederen koord ketting is het ook een heel mooi geheel. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven of eventueel een iets stoerdere zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie sodaliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.