fbpx

Ketting “blauw hart” zilver

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger in turkoois-howliet hartvormige edelsteen

Turkoois is een zeldzame en zeer kostbare edelsteen. De meeste sieraden die je met deze fraaie en typische kleur tegenkomt, zijn daarom gemaakt met gekleurd howliet. Zo ook deze handgemaakte hanger met mooi vormgegeven hart. Het aparte zilverkleurige koperdraad is subtiel aangebracht op het hart van 3,5x3,5 cm. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

Het mooi gevormde turkoois-howliet hart van 3,5x3,5 cm is van onder naar boven doorboord en zo verwerkt tot een sierlijke hanger van 5,5x3,5 cm van zilverkleurig koperdraad. Dit laat de mooie vorm van de steen goed uitkomen. De hanger is voorzien van een zilverkleurige ketting. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie turkoois-howliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de howliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.