fbpx

Ketting “black drop”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met zwarte agaat

Deze originele, handgemaakte hanger is gemaakt van messing kleurige koperdraad rondom een fraai glanzende, zwarte agaat edelsteen. De mooie messing kleur van het draad van de hanger contrasteert mooi bij de glanzende edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De opvallend glanzende, druppelvormige agaat van 3x1,5cm is verwerkt tot een subtiele, kunstig gemaakte hanger van 5,3×1,8 cm van een messing kleurige koperdraad. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een zwart lederen koord ketting gewenst is in plaats van de messing kleurige ketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.