fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “bellish cherry”

30,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met kwarts

Deze handgemaakte hanger met cherry kwarts is heel apart en sierlijk. De draadbewerking is van juweliersmessing. Dit is geoxideerd en gepolijst zodat het de kleur en uitstraling van een antiek gouden sieraad heeft gekregen. Door deze behandeling blijft de hanger mooi. Lees meer over dit proces in mijn blog.

Kwarts werkt kalmerend en geeft een gevoel van geborgenheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de kwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraai doorschijnende, mooie kleur druppel cherry kwarts van 3x1,5 cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 5,6x1,7 cm. De hanger wordt geleverd een bijpassende vintage goudkleurige ketting maar kan desgewenst ook met een zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie kwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.