fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “arcade sun”

29,00

1 op voorraad

Arcade sun

Deze bijzondere handgemaakte hanger is heel sierlijk vormgegeven. De prachtig getekende en fraai schitterende zonnesteen is opvallend mooi. Het zilver is geoxideerd en gepolijst waardoor het een vintage uitstraling heeft gekregen. De hanger is mooi aan een bruin of zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een bijpassend zilverkleurige ketting zijn.

Zonnesteen verwarmt, geeft energie en staat voor licht- en helderheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de zonnesteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraai schitterende zonnesteen van 10 mm is met draad van 925 sterling zilver omwikkeld tot een aparte, sierlijke hanger van 3,6x1,4 cm. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie zonnesteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.