fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Ancient Grove” met mosagaat

35,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Ketting "Ancient Grove"

Deze handgemaakte hanger met een zeer fraaie mosagaat is heel apart. De 14K goudgekleurde bewerking is eenvoudig gehouden om de fraaie insluitsels goed uit te laten komen.

Agaat is aardend, heeft een kalmerende uitwerking en geeft je een gevoel van veiligheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

Van de bijzondere ovalen 28,1ct mosagaat van 33x19x5 mm is een stijlvolle hanger van 6 x 2,1 cm gemaakt die door iedereen kan worden gedragen. Het koperdraad waarmee het weefwerk rondom de steen is gemaakt, is 14K goudkleurig gecoat wat mooi blijft en bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg brengt. De hanger kan zowel met een 14K goudkleurige ketting als met een bruin of zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.