fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Hangertje “Dance of the Sylph” smaragd

69,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Hangertje “Dance of the Sylph" smaragd

Dit aparte handgemaakte hangertje is gemaakt met vierkant en halfrond draad van 925 sterling zilver rondom een prachtig face-geslepen 0.5ct smaragd met een sprankelende zacht blauwgroene kleur.

Agaat is aardend, heeft een kalmerende uitwerking en geeft je een gevoel van veiligheid . Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de smaragd. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De ovalen facet-geslepen smaragd van 6x8mm is verwerkt tot een sprookjesachtig hangertje van 2,7 x1,2cm. De hanger wordt geleverd met een zilverkleurig kettinkje zodat het meteen kan worden gedragen, maar het verdient de aanbeveling om op zoek te gaan naar een zilveren kettinkje dat helemaal voldoet aan de wensen. In mij blog kun je lezen waarom ik geen voorraad zilveren kettingen heb.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie smaragd. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.