fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Hangertje “Dance of the Sylph” goldstone

32,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Hangertje “Dance of the Sylph" goldstone

Dit aparte handgemaakte hangertje is gemaakt met vierkant en halfrond draad van 925 sterling zilver rondom een fraai schitterende ovalen goudsteen.

Goudsteen werkt opbeurend en stimulerend en zorgt voor rust en evenwicht. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de goudsteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De ovalen goudsteen van 6x8mm is verwerkt tot een sprookjesachtig hangertje van 2,5x1,4cm. De hanger is erg mooi aan de bruin lederen koord-ketting, maar kan desgewenst ook aan een zilverkleurige ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie goudsteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.