fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Hanger “Tropical charoite” goudkleur

30,00

1 op voorraad

Hanger “Tropical charoite"

Deze handgemaakte hanger is heel apart en sierlijk. De fraai getekende, typisch paarse charoiet heeft op veel plaatsen een subtiele, glasachtige parelglans. De fijne draadbewerking is van goudkleurig gecoat koperdraad. Dat blijft mooi en geeft bij de meeste mensen geen allergische reacties.

Charoiet helpt weerstanden en obstakels te overwinnen en om goed met veranderingen om te gaan. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de charoiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie charoiet druppel van 2,6x1,6cm is verwerkt tot een prachtige, sierlijke hanger van 4,5 x 2,2 cm. De hanger kan zowel met een goudkleurige ketting als met een zwart lederen koordketting mooi worden gedragen.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie charoiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor een dergelijke uitzonderlijk fraaie steen moet ik zeker op zoektocht!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.