fbpx

Ketting “pot of gold”

60,00

1 op voorraad

Hanger met sublieme labradoriet

Deze handgemaakte hanger met een uitzonderlijk mooie en zeldzame paarse labradoriet is heel apart en sierlijk. De fijne draadbewerking van koperdraad is geoxideerd en gepolijst waardoor het sieraad een mooie diepte heeft gekregen. De steen iriseert subliem in kleuren waar het geoxideerde koperdraad prachtig bij past. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De bijzonder fraaie paarse labradoriet ovaal van 2,5x1,7cm is verwerkt tot een prachtige hanger van 4,3x2,2 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, wordt door het dragen steeds mooier. De hanger kan zowel met een koperkleurige ketting als met een zwart lederen koordketting worden geleverd.

Labradoriet is een krachtige beschermer die verborgen talenten aan het licht brengt. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de labradoriet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie labradoriet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor een dergelijke uitzonderlijk fraaie steen moet ik zeker op zoektocht!

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.