fbpx

Oorbellen “spring feeling” verschillende opties

10,00

1 op voorraad

Handgemaakte oorbellen met veel opties

Deze handgemaakte oorbellen zijn heel fraai vormgegeven en er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk. Er zijn enkele foto's van combinaties edelstenen/metaaldraad als voorbeeld toegevoegd, maar de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Een armband met dezelfde edelsteen is mogelijk voor €10,- (dezelfde vormgeving aan een koord/sluiting), €15,- (4mm kralen en macramé) of €25 (8mm kralen, elastisch) en een ketting met hanger in dezelfde vormgeving kost ook €10,-. Als je contact opneemt met jouw wensen, ga ik met veel plezier aan de slag, stuur ik enkele foto's van het resultaat en als dat bevalt, kun je de set kopen.

Specificaties

De centrale steen is 8mm, de twee kleinere zijn 6 mm. Deze oorbel-hangers zijn 5,4cm. Met kleinere stenen en minder wikkelingen kunnen ook kleinere hangers worden gemaakt. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde stenen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de edelstenen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.