fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “caged heart”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met lotusjaspis

Deze handgemaakte hanger met lotusjaspis is heel apart en stijlvol. De draadbewerking is van gecoat koperdraad in 14K goudkleur. Dit blijft als nieuw en brengt geen allergische reacties teweeg. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Jaspis is aardend en beschermend, geeft je daadkracht en moed en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De opvallende hartvormige lotusjaspis in zacht-blauwe en -grijstinten van 2x2,5 cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 3,8x2,6 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is gecoat waardoor het mooi blijft. De hanger hangt aan een 14K goudkleurige ketting maar kan desgewenst ook met een zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.