fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “silver swirls & crystal”

39,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Handgemaakte hanger met kwarts en zilver

Deze sierlijke handgemaakte hanger is gemaakt van fraai gekruld 925 zilver rondom een mooi getekend hartje van witte kwarts. De hanger is geoxideerd en gepolijst waardoor het een vintage uitstraling heeft gekregen.

Witte kwarts helpt je om terug te gaan naar jezelf, gebalanceerde relaties aan te gaan en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de kwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

Het fijne, half doorzichtige hartje van 2x2cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 4,3×2,1 cm met fraai gedraaid 925 zilverdraad wat is geoxideerd en gepolijst. Daardoor heeft de hanger een mooie vintage uitstraling gekregen. De hanger wordt geleverd met een zwart lederen koord-ketting, of desgewenst een donker zilverkleurige ketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie kwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.