fbpx

Ketting “gauze”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met dendritisch agaat

Deze handgemaakte hanger met  dendritisch agaat is heel stijlvol vormgegeven. In de fraaie steen zie je de fijne lamellen die aandoen als vitrage. De golven van het messingkleurig gecoate koperdraad geven alle ruimte aan die strakke lijnen in de steen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Agaat is aardend, heeft een kalmerende uitwerking en geeft je een gevoel van veiligheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De prachtig getekende ovalen dendritische agaat van 2x1,5cm is verwerkt tot een heel apart hangertje van 3,5x1,9 cm. Het messing-kleurig gecoate koperdraad laat de fraaie tekening van de steen heel goed uitkomen. De hanger wordt geleverd met een bruin-lederen koord-ketting, maar dat kan desgewenst een messing-kleurige ketting worden.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.