fbpx

Ketting “blue swirls”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met crazylace agaat

Deze handgemaakte hanger met crazy lace agaat is heel apart en sierlijk. De draadbewerking is van messingkleurig gecoat koperdraad. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De fraai blauwe druppelvormige crazy lace agaat van 2x1,5cm is verwerkt tot een sierlijk hangertje van 3,7x1,8 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is gecoat waardoor het mooi blijft. De messingkleur laat de fraaie blauwe kleur van de steen heel mooi uitkomen. De hanger kan zowel met een messingkleurige ketting als met een zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Agaat is aardend, heeft een kalmerende uitwerking en geeft je een gevoel van veiligheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.