fbpx

Ketting “gold magnet”

57,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met chrysocolla

Deze opvallende handgemaakte hanger is gemaakt van gemodelleerd, gehamerd en gevijld juweliersmessing rondom een heel bijzondere, mooie kleur chrysocolla edelsteen. De hanger is geoxideerd en gepolijst en blijft daarom mooi. Je kunt hierover meer lezen in mijn blog.

Chrysocolla schenkt kracht en energie, werkt ontspannend en brengt balans. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de chrysocolla. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooie chrysocolla van 2,8x4cm is verwerkt tot een opvallende hanger van 5,6×3,8 cm van juweliersmessing waarin subtiele kraaltjes zijn verwerkt. Aan de hanger is een handgemaakt oog bevestigd voor de bijpassende messingkleurige ketting. Desgewenst kan worden aangegeven of een bruin of zwart lederen koord-ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie chrysocolla. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.