fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “heart and soul” blauw aventurijn

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger aventurijn hart

Deze handgemaakte hanger met aventurijn hart is heel sierlijk vormgegeven. De wervelende zilverkleurige draadbewerking danst als het ware om de edelsteen heen. De fraaie blauwe aventurijn edelsteen heeft een fraaie schittering in kaars- en zonlicht. Het lukt me eigenlijk nooit om de fraaie tekening of schittering van de edelstenen goed op de foto te krijgen. Ook deze keer niet, maar de tweede afbeelding laat toch iets van dit fraaie hart zien. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger hangt aan een zilveren snake-ketting.

Specificaties

Het mooie blauwe aventurijn hart van 2,5x2,5cm is verwerkt tot een mooie hanger van 4,8x2,8 cm. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting (ongeveer) moet zijn.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie aventurijn. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de aventurijn. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.