fbpx

Ketting “copper beauty”

57,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met agaat

Deze handgemaakte hanger met agaat is heel apart en stijlvol. Het koperdraad is met de hamer gemodelleerd en gevijld en met fraai weefwerk tot een mooi geheel gemaakt. De hanger is geoxideerd en gepolijst waardoor het sieraad een mooie diepte heeft gekregen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooi getekende markiesvormige paarsachtig-grijze agaat van 4x2cm is verwerkt tot een prachtige hanger van 6,5x2,9 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is wordt door het dragen steeds mooier. De hanger kan zowel met een koperkleurige ketting als met een zwart lederen koordketting worden geleverd.

Agaat is aardend, heeft een kalmerende werking en geeft je een gevoel van geborgenheid. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.