fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “rhody donut”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte donuthanger met rhodoniet

Dit is fraaie handgemaakte hanger met een donut van zwarte kant rhodoniet en een 4mm detail van dezelfde edelsteen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is gemaakt van gecoat messingkleurig koperdraad wat mooi blijft. Bij dee hanger wordt een messingkleurige ketting geleverd, maar dat kan desgewenst een fraai gecombineerde bruine of zwart lederen koord ketting zijn. 

Specificaties

De donut van zwarte kant rhodoniet is 3cm en is samen met een detail van 4 mm verwerkt in deze opvallende hanger van 4,5 x 3 cm. Bij de bestelling kun je aangeven of een messingkleurige ketting of een bruin of een zwart lederen koord ketting gewenst is.

Zwarte kant rhodoniet bevordert een gevoel van harmonie en compassie en laat liefde ontwaken en groeien, zet je in je kracht en geeft vertrouwen. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rhodoniet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie rhodoniet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.