fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “dangling daintyness”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakt hangertje met rozenkwarts
Specificaties

Dit sierlijke, handgemaakte hangertje is gemaakt van een mooie druppelvormige, delicaat ogende rozenkwarts van 1,8x1,3 cm, een 4mm rozenkwarts detail en koperkleurig gecoat koperdraad. Het is een sierlijk hangertje van 4,6x1,5 cm met een vrolijk bungelend detail en een bijzonder fraaie hanger-oog. De hanger wordt geleverd met een koperkleurige. Desgewenst kan dat ook een zwart lederen koord-ketting zijn.

Rozenkwarts staat bekend om de inspirerende en kalmerende werking en zorgt voor ontspanning bij emotionele stress, de nachtrust bevordert en het hart heelt. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rozenkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie rozenkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.