fbpx

Ketting “behind the sun” verschillende varianten

19,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , , ,
Handgemaakt hangertje met edelsteen

Dit opvallend apart handgemaakt hangertje wordt gemaakt met uiteenlopende kleuren koperdraad rondom een rond edelsteentje. Op het oog van het hangertje worden kleine details gezet waardoor een fraai schitterend en levendig geheel ontstaat. Je krijgt absoluut complimenten met dit bijzondere sieraad.

Specificaties

De ronde edelsteen van 8 mm is/wordt verwerkt tot een lief hangertje van ongeveer 2 × 2,5 cm met zonnestraaltjes van koperdraad in verschillende mogelijke kleuren. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger is voorzien van een zwart lederen koord ketting. Bij de bestelling kun je aangeven of de voorkeur uitgaat naar een andere soort ketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie edelsteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van edelstenen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een steen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.