fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Oorbellen “song of the swirling Sylph” sodaliet

48,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Fantastische handgemaakte oorbellen met sodaliet

Deze handgemaakte oorbellen met fijne ronde steentjes van sodaliet en bijpassende mini-bedeltjes zijn heel elegant vormgegeven. Het staalkleurige koperdraad wervelt sierlijk om de edelsteentjes heen. De sodaliet steentjes zijn fraai gewolkt en de bedeltjes passen er perfect bij. Je krijgt absoluut complimenten als je deze bijzondere oorbellen draagt.

Specificaties

De ronde steentjes van 6 mm zijn verwerkt in hangers van 2,9 x 1,4 cm. Daaronder hangen mini-bedeltjes met sodaliet steentjes van 4mm. De totale lengte van de hangers is 3,5 cm, van de oorbellen inclusief haakje 5,3 cm. De oorbellen hangen aan een haakje wat mooi bij de uitstraling past. Het staalkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie sodaliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de sodaliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.