fbpx

Oorbellen “song of the swirling Sylph” rookkwarts

48,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Fantastische handgemaakte oorbellen met rookkwarts

Deze handgemaakte oorbellen met fijne ronde steentjes van rookkwarts en mini-bedeltjes van jaspis zijn heel elegant vormgegeven. Het staalkleurige koperdraad wervelt sierlijk om de edelsteentjes heen. De rookkwarts steentjes is glasachtig doorzichtig en de bedeltjes van jaspis passen perfect bij de kleur. Je krijgt absoluut complimenten als je deze bijzondere oorbellen draagt.

Specificaties

De ronde steentjes van 6 mm zijn verwerkt in hangers van 2,3 x 1,5 cm. Daaronder hangen mini-bedeltjes met jaspis steentjes van 4mm. De totale lengte van de hangers is 3,2 cm, van de oorbellen inclusief haakje 5cm. De oorbellen hangen aan een haakje wat mooi bij de uitstraling past. Het staalkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie rookkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rookkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.