fbpx

Ketting “the dream tree”

45,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Bijzondere hanger met turquoise howliet

Deze bijzondere hanger met turquoise howliet is heel mooi vormgegeven. De levensboom is heel fijntjes en gedetailleerd gedraaid. Om het geheel extra mooi en "af" te maken is een fraai geweven rand om de steen aangebracht en een mooi geweven hanger-oog gemaakt. Het is een bijzondere hanger van 3,4x5,7 cm die wordt geleverd met een zwart lederen koord-ketting. Desgewenst kan dat ook een bijpassende staalkleurige ketting zijn.

Turkoois is een vrij kostbare steen. Howliet wordt daarom vaak gekleurd met de typische kleur van turkoois omdat die steen een vergelijkbare tekening heeft. Zo ook met deze steen. Voor de werking moet dus worden gekeken naar howliet. Howliet versterkt het geheugen en de focus, verbetert en werkt harmoniserend. Misschien is het leuk om via deze link toe eens te kijken naar de verdere werking van howliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooie, ovalen howliet van 3x4 cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 3,4x5,7 cm. De hanger wordt met een zwart lederen koordketting of een bijbehorende staalkleurige ketting geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een ​​bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- van hoedenspeld te laten maken met dezelfde mooie howliet. Na een bericht van ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.