fbpx

Ketting “solar heart”

69,00

1 op voorraad

Bijzondere hanger met solarkwarts

In deze prachtige hanger komt het heldere kristal heel mooi uit. Met veel sierlijke details rondom een bijzondere edelsteen is een uniek sieraad gecreëerd. De hanger is geoxideerd en gepolijst en blijft daarom mooi. Je kunt hierover meer lezen in mijn blog.

Solarkwarts is een combinatie van kwarts en agaat en is ontstaan in druipsteengrotten. Deze edelsteen staat symbool voor licht in de duisternis; het maakt niet uit hoe donker het is, er is altijd licht. De steen herinnert je aan jouw oerkracht en brengt die naar boven als je er behoefte aan hebt. Agaat is een aardende steen die je geestelijk en emotioneel in balans brengt en je een gevoel van geborgenheid schenkt. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de agaat. Voor de werking van kwarts kun je deze link volgen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De unieke markiesvormige solarkwarts van 3,7x1,8 cm is verwerkt tot een bijzondere hanger van 5,5×4 cm van onbehandeld koper. Het koperdraad is gehamerd en gevijld en vervolgens geoxideerd en gepolijst waardoor het sieraad een mooie diepte en vintage uitstraling heeft gekregen. De hanger hangt met een stoer oog aan een dubbel gedraaide grove ketting die met een extra toggle-sluiting kort en lang gedragen kan worden.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met een bijpassende steen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is zeker dat ik nog op pad moet voor een steen van deze kwaliteit!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.