fbpx

Ketting “rozengeur en maneschijn” mosagaat

57,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Bijzondere hanger met mosagaat

Deze unieke handgemaakte hanger met mooie groene mosagaat maan is heel fraai vormgegeven met draad van juweliersmessing, De hanger is geoxideerd en gepolijst waardoor 't een antiek-goudkleur heeft gekregen wat mooi blijft. Hierover kun je meer lezen in mijn blog.

Mosagaat werkt aardend en stabiliserend en trekt succes, welvaart en voorspoed aan. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooie maanvormige agaat van 3x2,5 cm is verwerkt tot een heel opvallende hanger van 4,3x3,6 cm. samen met de fraai vormgegeven blaadjes en het speels bewegende roosje vormt het een veelzeggend geheel. De hanger is erg mooi met een bruin-lederen koord-ketting maar dat kan desgewenst een zwart lederen koord-ketting of een messingkleurige ketting worden.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.