fbpx

Ketting “blue flash”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Bijzondere hanger met labradoriet

Deze mooie, handgemaakte hanger met blauw iriserende labradoriet is bijzonder sierlijk. De draadbewerking is van messing-kleurig gecoat koperdraad. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De blauw iriserende, druppelvormige labradoriet van 2x1,5 cm is verwerkt tot een aparte, sierlijke hanger van 3,8x1,8 cm waarin nog een leuk 4mm detail van grijze labradoriet is verwerkt. Het messing-kleurig gecoate koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, blijft mooi. De hanger kan zowel met een messingkleurige ketting als met een iets stoerdere zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Labradoriet is een zeer krachtige beschermer en brengt verborgen talenten aan het licht. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de labradoriet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie labradoriet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker een zoektocht starten!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.