fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “bellish galaxy”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Bijzondere hanger met goudsteen

Deze handgemaakte hanger met goudsteen is heel apart en stijlvol. De draadbewerking is van staalkleurig gecoat koperdraad. Door de coating blijft 't mooi en geeft geen allergische reacties (nikkelvrij).

Goudsteen werkt opbeurend en stimulerend en zorgt voor rust en evenwicht. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de goudsteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De schitterende druppelvormige goudsteen in van 2x1,5 cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 4,4x1,6 cm. De hanger wordt geleverd met een bijpassende staalkleurige ketting maar dat kan desgewenst ook met een zwart lederen koord-ketting zijn.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie goudsteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor deze mooie stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.