fbpx

Oorbellen “boho chique” turquoise

48,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
bijzondere handgemaakte oorbellen met turquoise

Deze handgemaakte oorbellen met elegant smalle, markiesvormige edelstenen zijn heel apart vormgegeven. Het zilverkleurige koperdraad is met zilverkleurige accentjes op een bijzondere manier rondom de stenen geweven. De kleur van de turkoois stenen is prachtig en zal jouw zomerse outfit "boho chique" laten stralen. Je krijgt absoluut complimenten als je deze bijzondere oorbellen draagt.

Specificaties

De markiesvormige turkoois stenen van 9 x 29 mm zijn verwerkt in mooie lange hangers van 4 x 1,4 cm. De oorbellen hangen aan een sierlijk vormgegeven steker die mooi bij de uitstraling van de hangers passen. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan waardoor het zijn glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt. 

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie turquoise. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de turquoise / turkoois. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.