fbpx

Ketting “strawberries & roses”

89,00

1 op voorraad

Bijzondere handgemaakte hanger
Specificaties

Deze prachtige handgemaakte hanger is gemaakt van fraai bolle peervormige rozenkwarts van 2,8x1,9x0,9 cm en 92,5% zuiver bewerkt, verouderd en gepolijst zilverdraad. Het is een opvallende hanger van 5,5x2,3 cm. De hanger wordt geleverd met een zwart lederen koord-ketting, maar dat kan desgewenst ook een zilverkleurige ketting zijn. Voor deze hanger is een bijpassende standaard zilveren ketting een goede optie (online en elders op vele plaatsen te vinden). Desgewenst kan ik een handgemaakte schakelketting (met of zonder 4mm rozenkwarts-kraaltjes) voor deze bijzondere hanger maken. De hanger is ook zonder scara-bedeltje te bestellen. Dan is de hoogte 4,4, cm en de prijs komt dan op €72,-.

Rozenkwarts staat bekend om de inspirerende en kalmerende werking en zorgt voor ontspanning bij emotionele stress, de nachtrust bevordert en het hart heelt. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rozenkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie rozenkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.