fbpx

Ketting “soul magnet”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Bijzondere handgemaakte hanger met magnetiet

Deze originele, handgemaakte hanger is gemaakt van een olijfvormige, grijs spiegelende magnetiet, waarvan een heel aparte hanger is gemaakt met zilverkleurig koperdraad. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Magnetiet is letterlijk en figuurlijk de edelsteen van de aantrekkingskracht.

Specificaties

De olijfvormige steen is ongeveer 3,1 x 1,3 cm groot en met zilverkleurig koperdraad omwikkeld tot een aparte hanger van 5,3 x 1,9 cm. De hanger is voorzien van een zilveren snake-ketting. Het draad waarvan de hanger is gemaakt, heeft een bewerking ondergaan waardoor het de glans behoudt en geen allergische reacties teweegbrengt.

Persoonlijk contact

bij andere edelstenen is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken, maar in het geval van deze fraaie magnetiet kan beter worden gekozen voor hematiet om te voorkomen dat de sieraden elkaar aantrekken. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de magnetiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.