fbpx

“how wonderful life is”

35,00

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,
bijzondere handgemaakte hanger met chalcedoon

Deze sierlijke, handgemaakte hanger is gemaakt van een prachtig getekende, half doorzichtige chalcedoon. Het is een bijzondere combinatie omdat ik zo'n fraaie, zachte kleur blauw eigenlijk nooit met goudkleur combineer, maar nu vond ik het erg mooi passen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Het koperdraad heeft een bewerking ondergaan waardoor het de glans behoudt en het geen allergische reacties teweeg brengt.

Specificaties

De chalcedoon is 2,5 x 2 cm groot en de hanger is 5 x 2 cm. In de hanger zijn kleine goudkleurige kraaltjes verwerkt waardoor de hanger een sierlijke en levendige uitstraling krijgt. De hanger is voorzien van een goudkleurige ketting. De gewenste lengte kan bij de bestelling worden doorgegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie chalcedoon. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor chalcedoon van deze mooie kwaliteit moet ik waarschijnlijk echt nog op pad!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de chalcedoon. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.