fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “harmony”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Aparte hanger met rozenkwarts

Deze handgemaakte hanger met rozenkwarts is heel fijntjes en sierlijk. De draadbewerking is van zilverkleurig gecoat koperdraad. De rozenkwarts is heel mooi zacht roze. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooie druppelvormige rozenkwarts van 1,8x1,3cm is verwerkt tot een lief hangertje van 3,1x1,5 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is gecoat waardoor het mooi blijft. Dit hangertje wordt geleverd met een fijn zilverkleurig kettinkje.

Rozenkwarts staat bekend om de inspirerende en kalmerende werking en zorgt voor ontspanning bij emotionele stress, de nachtrust bevordert en het hart heelt. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de rozenkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie rozenkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.