fbpx

Ketting “electric blue”

30,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Aparte hanger met lapis lazuli

Deze handgemaakte hanger met lapis lazuli is heel stijlvol en sierlijk. De draadbewerking is van vierkant koperdraad. De hanger is geoxideerd en gepolijst waardoor het sieraad een mooie diepte heeft gekregen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Lapis lazuli is een vriendschaps- en relatiesteen, versterkt de wil, geeft zelfvertrouwen en beschermt tegen slechte invloeden. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de lapis lazuli. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie, typisch blauwe ovalen lapis lazuli van 2,2x3cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 4,9x2,4 cm. Het vierkante koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is wordt door het dragen steeds mooier. De hanger kan zowel met een koperkleurige ketting als met een zwart lederen koordketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie lapis lazuli. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.