fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “bellish emperor”

25,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met jaspis

Deze bijzondere hanger met druppelvormige keizers-jaspis is heel stijlvol. De draadbewerking is van juweliersmessing. Deze legering heeft de uitstraling van gouden sieraden.

Jaspis is een aardende en beschermende edelsteen. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

Van de fraai getekende, diepblauwe druppelvormige steen van 2,2x1,5cm is een sierlijke hanger van 4,4x1,8 cm gemaakt. De hanger wordt geleverd een bijpassende goudkleurige ketting maar kan desgewenst ook met een zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.