fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “open up”

75,00

Aparte hanger met Botswana agaat

Deze prachtige, natuurlijk zwarte Botswana agaat is op een bijzondere wijze geslepen en gepolijst waardoor de kristallen bloot zijn komen liggen. Dit inspireerde me tot deze hanger “Open up” om de Lock Down te compenseren. De blootgelegde kristallen zorgen voor ontelbare lichtpuntjes…

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Aparte hanger met Botswana agaat

Deze erg aparte handgemaakte hanger is gemaakt van gecoat koperdraad in staalkleur rondom een heel bijzonder open geslepen en gepolijste, natuurlijk zwarte Botswana agaat. De coating van het metaaldraad zorgt ervoor dat het mooi blijft.

Agaat schenkt je een gevoel van geborgenheid, laat je veilig voelen en heeft een kalmerende werking. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De erg apart geslepen en gepolijste Botswana agaat van 4x3cm is met staalkleurig gecoat koperdraad verwerkt tot een indrukwekkende hanger van 6,2 x 3,5 cm. In de open steen schitteren ontelbare kleine kristalletjes. Bij de hanger kan een bijpassende staalkleurige ketting worden geleverd, maar het is ook erg mooi aan een zwart lederen koordketting.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.