fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “purple heart”

45,00

1 op voorraad

Aparte hanger met amethist hart

Deze aparte handgemaakte hanger met amethist is heel apart en sierlijk. De draadbewerking is van juweliersmessing wat geoxideerd en gepolijst is waardoor het sieraad een mooie diepte heeft gekregen met een uitstraling van vintage goud. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooie hartvormige amethist van 2x2cm is verwerkt tot een prachtige hanger van 4,8x2,6 cm waarin nog een amethist kraal van 6mm is verwerkt. De hanger is omwikkeld met juweliersmessing wat door het dragen steeds mooier wordt. De hanger kan zowel met een messingkleurige ketting als met een zwart lederen koordketting worden geleverd.

Amethist zorgt voor kalmte en innerlijke rust en brengt balans en harmonie... Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de amethist. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie amethist. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.