fbpx

Zilveren kruisje met Afrikaans turkoois

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Apart zilveren kruisje met Afrikaans turkoois

Dit bijzondere handgemaakte kruisje met Afrikaans turkoois is heel fijntjes vormgegeven. Het fraaie typisch groene Afrikaans turkoois steentje is mooi zacht glanzend. Het zilver is geoxideerd en gepolijst waardoor het een vintage uitstraling heeft gekregen. Het kruisje hangt aan een bruin lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een iets stoerdere zwart lederen koord ketting of zilverkleurige ketting zijn.

Afrikaans turkoois is in feite een jaspis soort en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf, werkt kalmerend en brengt evenwicht. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

Het mooie typisch groene steentje van 4 mm is met vierkant en rond draad van 925 sterling zilver verwerkt tot een sierlijk kruisje van 4cm. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie Afrikaans turkoois. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.