fbpx

Toont alle 82 resultaten

Over deze webshop

In deze webshop zijn unieke, handgemaakte sieraden met edelsteen te vinden. Die zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt. Omdat regelmatig gevraagd is of ik een eigen website heb èn het feit dat ik websites maken ook heel leuk vind om te doen, is in Corona-tijd deze site ontstaan. Mijn bedrijf valt onder de kleine ondernemersregeling, wat inhoudt dat je geen BTW betaalt voor mijn sieraden. Het betekent ook dat deze website niet zo geavanceerd is als een professionele verkoop-site. Om de site snel (genoeg) en toch betaalbaar te houden, heb ik per product in de shop slechts één foto toegevoegd. Ik kan me heel goed voorstellen dat je daarvan niet meteen enthousiast wordt. Schroom daarom vooral niet om me een berichtje te sturen – ik stuur dan met plezier extra foto’s en/of beantwoord eventuele vragen.

Hartelijke groet,

Marianne van Veghel.

 

One to Love Crafts – unieke, handgemaakte sieraden met edelsteen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Bijzonder en opvallend. Dus juwelen van bijzondere kwaliteit. 12lovecrafts.nl. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk ook eens op mijn facebook pagina – leuk om je daar terug te zien  https://www.facebook.com/12loveCrafts One to Love Crafts – unieke, handgemaakte sieraden met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Bijzonder en opvallend. Dus juwelen van bijzondere kwaliteit. 12lovecrafts.nl. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk ook eens op mijn facebook pagina – leuk om je daar terug te zien. One to Love Crafts – unieke, handgemaakte sieraden. Altijd met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Bijzonder en opvallend. Dus juwelen van bijzondere kwaliteit. 12lovecrafts.nl. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk ook eens op mijn facebook pagina -leuk om je daar terug te zien. Apart met edelsteen. Handgemaakt met liefde. Daarom bijzonder en zelfs op speciaal verzoek gemaakt. Ik bestel edelstenen op betrouwbare plaatsen – belangrijk in Corona tijd omdat door Corona het echte winkelen niet mogelijk is. Daarom wil ik erop kunnen vertrouwen dat de verkoper weet welke kwaliteit ik nodig heb.